Instructeur(s) gezocht!

Hondenschool Zoete Lieve is gevestigd aan het Engelermeer in ‘s-Hertogenbosch en we zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste hondenschool in de omgeving. We verzorgen diverse opvoed- en gehoorzaamheidscursussen (pups/basis, gehoorzame hond 1 en 2 en detectie) en geven daarnaast trainingen als VEG, breitensport, gedrag en gehoorzaamheid (1, 2 en 3), hoopers en combi-fit. Al deze cursussen en trainingen worden verzorgd door ervaren en gediplomeerde instructeurs. Onze hondenschool geeft lessen op een positieve manier. Cursisten leren om gewenst gedrag te belonen en ongewenst gedrag zoveel mogelijk te negeren, te doorbreken of te voorkomen.

Door de enorme groei zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kynologisch instructeurs om ons leuke team te versterken.
Wij vragen:
– Praktijkervaring;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Goed kunnen omgaan met mensen en honden;
– Minimale inzetbaarheid van 2 lesuren per week;
– Iemand die flexibel, proactief, representatief en sociaal is.
Wij bieden:
– Een vergoeding per lesuur;
– Reiskostenvergoeding;
– Ontwikkelmogelijkheden;

Dus heb je interesse en heb je een diploma van kynologisch instructeur en/of een diploma voor een van de andere disciplines, neem dan snel contact met ons op. Ben je geïnteresseerd, maar (nog) geen kynologisch instructeur, neem ook dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur een e-mail met je motivatie naar: info@hondenschoolzoetelieve.nl

Wil je eerst meer informatie bel dan naar Daniëlle Brands, tel: 06-50995996. (Bij geen gehoor spreek je de voicemail in en we bellen je altijd terug)